Temperatur i boxholm just nu:

fredag 15 maj 2009

Nästa stora planerade fisketur kommer att äga rum i sjön Juttern söder om Horn den 12 juni. Det blir en tvådagars vistelse där vi hyrt stuga av Sture(jutterns chef).
Vi kommer att troligen bli 6 stycken stollar som åker ner och tävlar i olika lag med två-tre olika båtar. Vi är främst ute efter gös, men välkomnar även stora gäddor över 10 kilo.
Framåt kvällen brukar det bli ett visst alkoholintag och "after fiske" i stugan. Pokersetet åker förmodligen fram bland det maskulina gänget, många blogginlägg blir det säkert.

Innan dess blir det en heldag i Juttern Fredag den 22 maj och sen blir det lite svartå- och sommenfiske framtill den 12 juni. Vi har ju hästtokiga fruar som vi måste ta hänsyn till...............eller som vi måste lyda :(

TEAM AFF

3 kommentarer:

  1. Ha ha!! Törs man släppa iväg er? Låter farligt.. Kanske skulle komma och hälsa på er? Lyda? Ta hänsyn till ? Vi och vi.. Prata för dig själv ; ) *asg*

    SvaraRadera
  2. Hejsan!

    Som svar på er fråga till Fly Riders om det finns en ramp i Ärlången så är svaret JA, det finns en bra ramp där.
    Tight Lines vänner!
    http://web.comhem.se/flyriders

    SvaraRadera
  3. Hej igen!

    Fiskekort kan ni köpa på ICA Grebo och det är inte dyrt, kommer tyvärr inte i håg exakt pris.
    Jag vill minnas att de är restrektiva gällande trolling. De införde ett särskilt trolling kort där summan var 2000 kronor/fisketur vid ett tillfälle, något som fick sportfiskare att sätta i halsen och fullständigt skriva ner olika fiskeforum på nätet : ) Vi spinner dock bara för att kringgå problematiken. Ärlången dignar med kraftig gös och gädda!
    MVH Fly Riders
    flyriders@comhem.se

    SvaraRadera